Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2010

( ΧΥΤΑ ) ΛΕΥΚΙΜΜΗΣ - ΤΕΜΠΛΟΝΙΟΥ

Έτσι υπηρετούν την αυτοδιοίκηση Ν.Δ και
ΠΑΣΟΚ οι φωτογραφίες είναι από Λευκίμμη και Γιάννενα 
Αγαπητοί φίλοι ένα σημαντικό που έμαθα χθες και αφορά τις περιφερειακές εκλογές έχει σχέση με τις αρμοδιότητες που περνούν με το σχέδιο Καλλικράτης στην Αιρετή Περιφέρεια, μία τέτοια λοιπόν αρμοδιότητα είναι και τα θέματα χωροταξίας, που σημαίνει πως στην περιφέρεια θα περάσουν πλέον χώροι υγειονομικής ταφής.
Με δεδομένο το ότι ο διορισμένος περιφερειάρχης του ΠΑΣΟΚ υπόγραψε με διάφορες δικαιολογίες τους περιβαλλοντικούς όρους για τον παράνομα χωροθετημένο ΧΥΤΑ ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ γνωρίζοντας πολύ καλά πως έχουν λήξει από το 2007, καταλαβαίνετε τι θα συμβεί εάν ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ  βγει νικητής στις εκλογές του Νοεμβρίου, είναι σίγουρο πως άλλα θα λέει στο πρόγραμμα του αλλά μήπως και άλλα δεν έλεγε γενικά το ΠΑΣΟΚ προεκλογικά για το ζήτημα της Κέρκυρας και την διαχείριση των απορριμάτων, αναξιόπιστοι μέχρι που δεν πάει άλλο. Όσο αφορά το άλλο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι γνωστές οι θέσεις το κύριου Γ. Καλούδη για τον ( ΧΥΤΑ ) ΝΟΤΙΑ ΚΕΡΚΥΡΑΣ..
Για την ιστορία αν και είναι νωπά τα τραύματα της κοινωνίας να θυμίσουμε πως οι αιρετοί του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα κάλεσαν τα ΜΑΤ και η Κυβέρνηση της Ν.Δ τα έστειλε πάρα πολύ πρόθυμα προκειμένου να καταπνίξουν την αντίσταση των κατοίκων που αντιδρούν στις παράνομες πράξεις τους. Διότι η χωροθέτηση του ΧΥΤΑ ΝΟΤΙΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ είναι μια παράνομη πράξη. 
Καμιά αυταπάτη δεν πρέπει να έχουμε πως είτε μπλε είτε πράσινη βαφτεί η Κέρκυρα και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων η εξελίξεις στην διαχείριση των απορριμμάτων θα είναι οδυνηρές για το σύνολο των κατοίκων. 

Η ψήφος δυστυχώς δεν γυρίζει πίσω στην περίπτωση που μετανιώσεις.
Σκέψου το, αυτά τα ελάχιστα δευτερόλεπτα που η δύναμη να αλλάξεις τα πράγματα είναι στο χέρι σου. 

Εύχομαι καλή Λευτεριά...

Νίκος Θεοδωράκης   VI-10-2010