Σάββατο, 25 Ιουνίου 2011

Απάντηση με 48ωρη απεργία Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιούνη

Την επόμενη εβδομάδα το ΠΑΜΕ έχει προγραμματίσει απεργιακές πανεργατικές συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας με κεντρικό σύνθημα «Όχι στα μέτρα πτώχευσης του λαού».

ΑΘΗΝΑ: Τρίτη - Ομόνοια 10 π.μ. και 7 μ.μ. Στύλοι Ολυμπίου Διός
Τετάρτη - Ομόνοια 10 π.μ.
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Τρίτη - Αγαλμα Βενιζέλου 10.30 π.μ. και 7 μ.μ. συλλαλητήριο στο ίδιο μέρος
Τετάρτη - Αγαλμα Βενιζέλου 10.30 π.μ.

Επί ποδός πολέμου καλεί το ΠΑΜΕ όλες τις οργανώσεις του συνδικαλιστικού κινήματος να βρίσκονται για τρεις μέρες, «νεκρώνοντας» την Τρίτη και την Τετάρτη τους χώρους δουλειάς, με την 48ωρη απεργία. Ηρθε η ώρα οι εργαζόμενοι να ασκήσουν το δικό τους εκβιασμό σε κυβέρνηση - τρόικα - μεγαλοεργοδοσία. Είναι ώρα μάχης, ώρα αποφασιστικής σύγκρουσης με την αντιλαϊκή πολιτική, ώρα συγκέντρωσης δυνάμεων.
Με κεντρικό σύνθημα «Οχι στα μέτρα πτώχευσης του λαού, καμία ώρα χαμένη»,
το ΠΑΜΕ καλεί τη Δευτέρα 27/6, το απόγευμα, σε τοπικές διαδηλώσεις σε όλους τους δήμους, ώστε οι εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, αυτοαπασχολούμενοι να διαδώσουν παντού το μήνυμα της απεργίας, της σθεναρής απόκρουσης των μέτρων. ΤηνΤρίτη 28/6, στις 10 το πρωί, πλημμυρίζουμε την Ομόνοια με τη ζωντάνια, τη δύναμη των εργατών και το απόγευμα, στις 7, τουςστύλους του Ολυμπίου Διός. Την Τετάρτη 29/6, το πρωί στις 10, όλοι οι δρόμοι από παντού καταλήγουν στην Ομόνοια. Η ΓραμματείαΘεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ προγραμματίζει απεργιακή συγκέντρωση την Τρίτη, στις 10.30 το πρωί, στο άγαλμα του Βενιζέλου και στις 7 το απόγευμα διοργανώνει συλλαλητήριο στο ίδιο μέρος. Την Τετάρτη στις 10.30 το πρωί, απεργιακή συγκέντρωση στο άγαλμα του Βενιζέλου.