Πέμπτη, 12 Απριλίου 2012

Τα θαύματα του ΠΑΣΟΚ. Και ενώ η υπογραφή του εισαγγελέα έχει μπει από τον Γενάρη τα δίνουν στον κόσμο την ημέρα που προκηρύσσονται οι εκλογές, κυβέρνηση Τσολάκογλου τους είπε ο αυτόχειρας συνταξιούχος, μπράβο!!! Είδες η εμπειρία;

  Η  Άντζελα Γκερέκου προεκλογικά (2009) υποσχόταν πως θα κάνει ότι μπορεί για τις μηνύσεις που ταλαιπωρούν ακόμα φυσικά  τους Λευκιμμιώτες και μάλιστα δήλωνε και υπέρ του αγώνα τους. Είναι ένα δείγμα του άλλα λέμε προεκλογικά και άλλα κάνουμε. 
  Αρχίζουμε λέει ο Βενιζέλος αρχίζουμε να σας παραμυθιάζομαι από την αρχή αυτό  εννοεί στα σίγουρα
  Άλλωστε δεν είναι  μια φορά και δυο πάντα το ΠΑΣΟΚ αυτή την τακτική ακολουθούσε από το έξω από την ΕΟΚ να φύγουν το ΝΑΤΟ και οι βάσεις του θανάτου μέχρι και σήμερα στο  Λεφτά Υπάρχουν.  
 Αλλά και αυτά ξεπεράστηκαν από μια πάγκόσμια πρωτοτυπία, δεν έχει ξαναγίνει κοινοβουλευτική πλειοψηφία  να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης σε πρωθυπουργό για να παραδώσει την κυβέρνηση.
Δηλαδή γιατί περνάνε το Έλληνα ας βγουν να το πουν μια φορά ευθαρσώς και με ειλικρίνεια. Δεν έχουν φυσικά το θάρρος το μόνο που ξέρουν είναι η προβοκάτσια το ψέμα ο εκβιασμός και το ρουσφέτι, αυτή την πολιτική εφάρμοζε και θα συνεχίσει το ΠΑΣΟΚ, και ενώ ο Βενιζέλος λέει αρχίζουμε διαβάστε παρακάτω τι εννοεί.     Ο Υπουργός που στην θητεία του είχαμε τους περισσότερους νεκρούς σε απεργίες και διαδηλώσεις  τρομοκρατεί και εκβιάζει μέσα στις εκλογές.  Ούτε την ψήφο του θα βρει.