Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Ο Αντώνης Σαμαράς φρενάρει την αποσυσπείρωση του ΠΑΣΟΚ που έχει χάσει τα αυγά και τα πασχάλια.

Στο στόχαστρο η Αριστερά 
Ο κ. Σαμαράς επιτέθηκε με σφοδρότητα στην Αριστερά, υποστηρίζοντας πως δεν ασκεί πολιτική και οι υποστηρικτές της είναι οι μόνιμοι «προφήτες» της συμφοράς.

«Δεν ασκούν Πολιτική, γιατί δεν μπορούν. Κι όταν το προσπάθησαν είδαμε κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Όπως τότε που υπόσχονταν να μας φέρουν… φτηνό πετρέλαιο από τον Ούγκο Τσάβες! Το θυμάστε» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Σαμαράς και συμπλήρωσε: «Κάποιοι απ’ αυτούς Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή θέλουν το ευρώ. Τρίτη – Πέμπτη - Σάββατο δεν το θέλουν ή δεν τους νοιάζει. Και την Κυριακή ξεκουράζονται και το σκέφτονται…».


Ο κ. Σαμαράς, αναφέρθηκε σε πρόσκαιρη δημοσκοπική άνοδο της Αριστεράς και ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του τόνισε: «Τώρα θα μάθουν ότι δεν μπορούν να μας κουνάνε το δάχτυλο! Οι ίδιοι δεν είναι υπεράνω κριτικής! Οι ίδιοι δεν είναι «ανεύθυνοι». Είναι βασικοί υπεύθυνοι για την κρίση που μας οδήγησαν και τα δεινά που ζούμε. Είναι και κάτι παραπάνω: Αδιόρθωτοι».Μάλιστα, στο πλαίσιο της επιθετικής του κριτικής, υπογράμμισε ότι υπερασπίζονται το δικαίωμα των κουκουλοφόρων να καίνε την πόλη κατά βούληση, ελάχιστων ατόμων κάθε μέρα να κάνουν την «επαναστατική τους γυμναστική» και να παραλύουν την πόλη, συμμοριών να χρησιμοποιούν τους Πανεπιστημιακούς χώρους ως άσυλο της εγκληματικής δραστηριότητάς τους, κάθε είδους παρανομία και παρανόμους.Υπεραμύνθηκε των όρων πατρίδα και έθνος, λέγοντας ότι η Αριστερά υποστηρίζει με έμφαση κάθε μηδενιστική απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας και υπερασπίστηκε τις εθνικές παρελάσεις. «Η δημοκρατία μας δεν σηκώνει ούτε ασυδοσία κουκουλοφόρων, ούτε άσυλα εγκληματικής συμπεριφοράς, ούτε διαστρεβλώσεις στα βιβλία Ιστορίας, όπου η Γενοκτονία σε βάρος ελληνικών πληθυσμών μετατρέπεται σε… τουριστικό ατύχημα «συνωστισμού» στην προκυμαία της Σμύρνης» ανέφερε.