Παρασκευή, 20 Απριλίου 2012

Πόσο δημοκράτης είναι κάποιος που προσθέτει δημοσκοπικά ποσοστά και βάση αυτών συζητάει για συνεργασίες;

Το τελευταίο καιρό ο Αλέξης Τσίπρας συνεχώς εκλιπαρεί για συνεργασία, μια συνεργασία που θα φέρει την Αριστερά στην εξουσία, δηλαδή έχει τα δικά του κουκιά στην τσέπη του και τα προσθέτει με τα ποσοστά των άλλων κομμάτων και γίνεται πρωθυπουργός της χώρας, παίρνοντας υπόψιν του τις τελευταίες  δημοσκοπήσεις που  δίνουν μια μεγάλη άνοδο στον συν σύριζα.
Δηλαδή έχει σαν δεδομένο πως αν όλα τα κόμματα της αριστεράς συν του ΚΚΕ συνεργαστούν προεκλογικά η έστω και μετεκλογικά εγώ η οποιοσδήποτε αριστερός θα στηρίξει η θα  ψηφίσει αυτά τα κόμματα;
   Έχει αλήθεια ρωτήσει όλους όσους ενδεχομένως ψηφίσουν Σύριζα ότι το θέλουν αυτό, όσους ενδεχομένως ψυφήσουν ΔΗΜΑΡ η ΚΚΕ τους ρώτησε; 
  Είναι μικρός και κάνει λάθη είναι αφελής τι είναι ο κύριος Τσίπρας;
  Λίγο ανέβηκε η δύναμη του Σύριζα και έγινε τόσο αλαζόνας;   

  Εγώ του λέω ξεκάθαρα ότι αν κάποια εργατικά κέντρα σήμερα είναι στα χέρια των συμβιβασμένων συνδικαλιστών έχει αυτούσια την ευθύνη.
  Και επίσης του λέω κάτι ακόμα πιο ξεκάθαρο  εγώ στηρίζω το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδας γιατί είναι το μόνο που παλεύει για να πάρει πραγματικά και ουσιαστικά την εξουσία ο λαός στα χέρια του.
  Δεν με αφορά η εξουσία ούτε του ΚΚΕ ούτε του Σύριζα ούτε κανενός συνασπισμού αριστερών δυνάμεων. 
 Επιτέλους φτάνει τόση υποκρισία κύριε Τσίπρα άντε με τους ευρώ λάγνους φίλους σου του ψευτοσοσιαλιστές, αυτούς που κάνεις δημάρχους η προέδρους των Εργατικών κέντρων.  
Σταμάτα  να μας δουλεύει και να λες διαρκώς ψέματα. 
Και μην νομίζεις πως στριμώχνεται  το ΚΚΕ από τέτοιους τυχοδιωκτισμούς. Ούτε παραπλανάται ο Ελληνικός λαός που τον μετράς με κουκιά και ποσοστά.