Τρίτη, 5 Ιουνίου 2012

Να χτυπιούνται δεν θα επαναληφθεί το '89 Ισχυρό ΚΚΕ ο λαός έτοιμος γι αυτά που έρχονται!

Το 1989 οι δυνάμεις του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ με ένα κομμάτι ευτυχώς μειοψηφία της Κ.Ε του ΚΚΕ έσυραν το Κομουνιστικό κόμμα Ελλάδας στην Κυβέρνηση Τζαννετάκη ( Ν.Δ - ΣΥΝ ) και μετά στην κυβέρνηση Ζολώτα ( Ν.Δ - ΠΑΣΟΚ - ΣΥΝ ) ωστόσο φρόντισαν ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΕΝΟΙ και ΠΑΣΟΚΟΙ την ρετσινιά να την φορτώσουν στο ΚΚΕ ρετσινιά που επικαλούνται κάποιοι σαν πρόφαση μέχρι και σήμερα για να μην ρίξουν ψήφο στο ΚΚΕ φυσικά ποτέ αυτοί οι άνθρωποι δεν θα ψήφιζαν ΚΚΕ αυτό μας είναι καθαρό. 
Στο σήμερα εάν το ΚΚΕ μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση θα είναι ολέθριο, ολέθριο όχι για το ΚΚΕ το μόνο εργατικό κόμμα δεν έχει ανάγκη, στα 98 χρόνια του έχει περάσει πολύ χειρότερες καταστάσεις καταστροφικές με εκατόμβες νεκρών ανθρώπων που θυσιάστηκαν για τα ιδανικά τους την ιδεολογία του για ελεύθερη ανεξάρτητη Ελλάδα, έχει περάσει ξερονήσια έχει γραφτεί πάνω στην ιστορία το η σύγχρονη ιστορία του λαϊκού κινήματος μέχρι και την δεκαετία του 70 είχε νεκρούς δολοφονημένους από την εργοδοσία έξω από τα εργοστάσια. Εάν λοιπόν το ΚΚΕ μπει σε οποιαδήποτε κυβέρνηση αυτό θα είναι ολέθριο για το εργατικό λαϊκό κίνημα για τους εργάτες που αυτή την ώρα που διαβάζονται αυτέ οι γραμμές απεργούν αγωνίζονται οργανώνονται συμπορεύονται με το ΠΑΜΕ με τα ταξικά συνδικάτα,  άντε μια βόλτα στα ξενοδοχεία στα εργοστάσια στις υπηρεσίες ΟΤΕ ΔΕΗ να δείτε κάτω από πιες συνθήκες εργάζονται με εξαντλητικά ωράρια άντε φίλοι εργατοπατέρες της εργοδοσίας είτε  στην ΔΑΠ η στην  ΠΑΣΠ είτε στις παρεμβάσεις. Αλλά εσείς είστε σε διευθυντικές θέσεις το ξέχασα. 
   Ισχυρό ΚΚΕ στην Βουλή και στο λαό για να αποκαλύπτει ως η μοναδική φωνή που θέλουν να φιμώσουν, τους ενοχλεί η φωνή του που προετοιμάζει προειδοποιεί το λαό για αυτά που έρχονται για τα παιχνίδια που παίζουν πίσω από την πλάτη του.  Η επίθεση φιλίας από τους δήθεν αριστερούς είναι υποκριτικές δεν θέλουν το ΚΚΕ στα πόδια τους και ακόμα χειρότερα το πιέζουν να γίνει όπως τα μούτρα τους. Με μεγάλο θράσος απέναντι στο λαό στου φίλους μέλη  και οπαδούς του ΚΚΕ ο Τσίπρας τους κάλεσε να ανατρέψουν την ηγεσία του. Ας κατέβουν από το καλάμι υποτίθεται πως είναι αριστεροί.