Σάββατο, 8 Φεβρουαρίου 2014

Συναυλία για την ΕΡΤ Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου!!!!

   Μία μεγάλη συναυλία για την ΕΡΤ διοργανώνουν η ΠΟΣΠΕΡΤ και οι δημοσιογράφοι που συνεχίζουν τον αγώνα τους μέσω ertopen, ΕΤ3 και ραδιοφώνων στην Αθήνα και την Περιφέρεια, την Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου στις 20.30 στο Κλειστό Γήπεδο Περιστερίου.
  Δύο μέρες μετά την επέτειο 8 μηνών από το «μαύρο» και 5 μήνες μετά την ιστορική συναυλία της Ραδιοφωνίας στις 11 Σεπτεμβρίου, καλλιτέχνες ενώνουν ξανά τις φωνές τους τραγουδώντας για την ΕΡΤ και τη Ραδιοφωνία. Και η ημερομηνία δεν επελέγη τυχαία αφού συμπτίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου.
 Συμμετέχουν η Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης», ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Γιάννης Χαρούλης, ο Γιάννης Σιδηράς με τον Νίκο Τουλιάτο, ο Δημήτρης Καρράς με την Αρετή Κετιμέ και τη Λόλα Γιαννοπούλου, η Ελένη Τσαλιγοπούλου, ο Θέμης Ανδρεάδης, η Καλλιόπη Βέτα με τον Γιάννη Ιωάννου, οι Κάρμα, οι Kollektiva, ο Κώστας Θωμαΐδης, ο Λάκης Χαλκιάς, η Μαρία Καναβάκη με τον Χρήστο Παυλή, οι Magic de Spell, η Ναταλία Ρασούλη με τη Σοφία Παπάζογλου, ο Νίκος Ζούδιαρης με τον Απόστολο Ρίζο και το Πολυφωνικό Σύνολο Χαόνια. 
 Συντονιστής του καλλιτεχνικού προγράμματος θα είναι ο Πάνος Χρυσοστόμου. Το ξεκίνημα της εκδήλωσης έχει αναλάβει ο Σίλας Σεραφείμ, με ένα επίκαιρο stand up comedy, αλλά και ο Ανδρέας Μαϊστράτος με το σχήμα «Τρόπος».