Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ - Π.Μ.Σύλλογος.«ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ»

Σαπφούς 10 – Αθήνα, τηλ.: 210.3213694, 210.3215246, φαξ : 210.3240827

Website : www.pmu.gr - e-mail : pmu@pmu.gr16/7/2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ
Συνάδελφοι,

  Δρούμε σε νέες πρωτόγνωρες, για το Σωματείο μας και για το συνδικαλιστικό κίνημα, καταστάσεις.Νέες δυσκολίες παρουσιάζονται αλλά και νέες δυνατότητες. Καταλαβαίνουμε καλά ότι όσο περνά ο χρόνος τα πράγματα θα γίνονται πολύ δυσκολότερα για τους περισσότερους από εμάς, αλλά και για τη δράση μας.

   Η πρωτοβουλία μας για την οργάνωση της αλληλεγγύης για τους συναδέλφους που βρίσκονται σε δύσκολη κατάσταση, είχε μεγάλη ανταπόκριση σε πολλούς και είναι συγκινητική η μεγάλη διάθεση για προσφορά που εκδηλώθηκε. Είναι σημαντικό ότι μέσα απ’ αυτή την πρωτοβουλία δεν μοιράσαμε τη φτώχεια μας, αλλά εκφράσαμε μια αγωνιστική διάθεση να μην υποχωρήσουμε, να μη σκύψουμε το κεφάλι, να επουλώσουμε τις πληγές μας και σαν ένα σώμα να παλέψουμε κάνοντας πράξη το σύνθημα ‘’όλοι για έναν και ένας για όλους’’.

   Για μας ήταν πολύ σημαντικό οι συνάδελφοι που τις προηγούμενες μέρες έφεραν, ή πήραν μια σακούλα τρόφιμα κατέβηκαν στο χθεσινό μεγαλειώδες Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, πίσω από το πανώ του Σωματείου μας για να διαδηλώσουν ενάντια στο τρίτο μνημόνιο.

   Γι’ αυτό η δράση μας για τη στήριξη των συναδέλφων που έχουν ανάγκη δεν έχει το χαρακτήρα ελεημοσύνης, αλλά αποτελεί μια άλλη μορφή πάλης του Σωματείου μας.

   Με αυτό το πνεύμα καλούμε κάθε συνάδελφο που έχει οποιαδήποτε ανάγκη να μη διστάσει και να καλέσει στα τηλέφωνα του Σωματείου του. Κανένας δεν μπορεί και δεν πρέπει αυτή την περίοδο να μείνει μόνος του.

   Κανένας δεν μπορεί σε μια σκληρή κοινωνική σύγκρουση με παγκόσμια χαρακτηριστικά να εναποθέσει τις ελπίδες του σε κανέναν. Χρειάζεται οργάνωση στο Σωματείο του στο χώρο δουλειάς, στις Λαϊκές Επιτροπές στη γειτονιά, να δυναμώσει τη φωνή του μέσα από την οργάνωσή του.

   Όταν το αποφασίσουμε μπορούμε να κάνουμε πάρα πολλά, χωρίς ‘’σωτήρες’’ και αυταπάτες. Μικρό παράδειγμα για τις δυνατότητές μας ήταν για μας η μεγάλη συμμετοχή σας στην πρωτοβουλία για την αλληλεγγύη. Συνεχίζουμε με αποστολή τροφίμων στο Σωματείο. Παρακαλούμε πριν αγοράσετε τρόφιμα να επικοινωνήσετε με το Σωματείο στα τηλέφωνα 210.3215246 και 210.3240827όπως επίσης μπορείτε να καλέσετε τους συναδέλφους Αναστάση Κατσαβό στο 6979.472263 και Χριστόφορο Φλυτζάνη στο 6980.795092, για να σας πούμε τι ακριβώς χρειαζόμαστε.

   Τέλος πολύ χρήσιμο σε αυτή μας την προσπάθεια είναι να μας υποδείξετε συναδέλφους που έχουν ανάγκη, ή να μας πάρετε απευθείας για οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε (τρόφιμα, νοσοκομείο, φάρμακα, κ.ά.).Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Ο Αν. Γ. Γραμματέας

Βασίλης Παρασκευόπουλος Κώστας Σταυρόπουλος